Sektioner

Följande sektioner finns inom ÖFTK:

Sektion Ansvarig Telefon e-post
Juniorsektion
Tävlingssektion
Damsektion
Herrsektion
Marknadssektion
Tennisligan
Medlemssektion Britt Jonsson 070-3025240 This is a mailto link

Ni som är intresserade av delta i sektionerna tar lämpligen kontakt med de ansvariga för sektionerna.

Juniorsektionen:
Har till uppgift att tillsammans med chefs- och hjälptränare arbeta med aktiviteter för klubbens juniorer, exempelvis planering av klubbresor, aktiviteter på hemmaplan, juniordagar, internt seriespel, stötta vid enklare matchspel m.m. Sektionen har också till uppgift att se till att ÖFTK:s café bemannas vid klubbens aktiviteter. Sektionsansvarig är Jerker Bexelius.

Tävlingssektionen: Har till uppgift att tillsammans med chefs- och hjälptränare arbeta med klubbens tävlingsverksamhet. Centrala moment är planering och genomförande av Jämtsmashen (september/oktober) och kval till Kalle Anka (maj/juni). I sektionens arbete ingår även att tillsammans med chefstränare se över tränarutbildningar m.m. Frågor som rör klubbens juniorteam och tävlingsgrupp hanteras inom sektionen. Sektionsansvarig är Vakant.

Damsektionen: Har till uppgift att tillsammans med chefs- och hjälptränare arbeta med klubbens aktiviteter för damer. Ett centralt moment är planerande och genomförande av ”damtennisen”. Sektionen skall också arbeta med övriga interna arrangemang för klubbens damer. Sektionen skall vidare vara behjälplig i kansli och café vid klubbens tävlingar och liknande arrangemang. Sektionsansvarig är Therese Jakobsen.

Herrsektionen: Har till uppgift att tillsammans med chefs- och hjälptränare arbeta med klubbens tennisverksamhet för herrar. Ett centralt moment är planerande och genomförande av tennisligan. Sektionen skall också arbeta med övriga interna arrangemang för klubbens seniorer. Frågor som rör klubbens olika seniorteam/seriespel hanteras inom sektionen. Sektionen skall också vara behjälplig vid utebanornas iordningställande och stängning. Sektionsansvarig är Alexander Sjöberg.

Marknadssektionen: Har till uppgift att arbeta för klubbens olika marknadsfrågor, exv sponsring, skyltar, reklam, lotteri m.m. Sektionsansvarig är Eric Östlund.

Uppdaterad: 05 JAN 2018 11:38
Skribent: Henry Jonasson